A félnivaló ára

Ha éppen nincs mi miatt aggódnod, akkor is van mit tenned, azért hogy legyen. Egyszerűen figyeld az aktuális híradásokat és válassz egy kulcsszót.

Besenyo_MargitSzinte teljesen mindegy, hogy milyen kulcsszót (influenza, bölcsőhalál, csúszós utak okozta balesetek, özönvíz, gáz-hiány, stb.) választasz, ha kicsit jobban utánajársz – például felütöd a mindentudó internetet és keresel, fórumokat böngészel – és elég információt sikerül gyűjtened róla, máris veszélyeztetettnek tudod magad érezni. Lényegében a világon nincs olyan történés, betegség, vagy esemény aminek ne eshetnél áldozatául. Ez meg éppen elég ok a rettegésre és az azonnali cselekvésre!

Ezért lehet tőle félni is és ha már a félelem ott bujkál a buksidban, keresni fogod a megoldást. Azt is meg merem jósolni, hogy ennek a megoldásnak ára van, hiszen ez a világ az értékesítésről szól.

Ezek alapján úgy érdemes belőnöd magadnak a keresett félnivalót, hogy annak az ára összhangban legyen az erőforrásaiddal, így mindenki jól jár majd az üzleten. Te megkapod az a kütyüt, szert, előadást, vagy élményt, ami a generált félelmedet eloszlathatja, a gyártó meg a terméke ellentételezését és egy új ügyfelet általad.

Sőt, abban is biztos lehetsz, hogy ez az érzés újra hatalmába fog keríteni és kezdődik minden elölről, fakad az igény, megtörténik a kiválasztás és létrejön az üzlet, újra, meg újra. A modern világ szép játéka ez, amiben csak azok vehetnek részt, akik megengedhetik maguknak, hogy rémüldözzenek mindentől, mint Margit a savanyúcukortól…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *