Ablak és hangszórók

Fura(?) dolgok történnek a világban, óvatosan a vágyakkal! Aki nem hiszi, semmiképpen ne járjon utána, járjon csak előtte.

A szoba, az ablak felől nézve...Egy-két hónappal ezelőtt – mikor éppen a menetrend szerinti tárgy-iszonyom érkezett a kettes vágányra – meséltem a csajoknak, hogy én egy olyan szobát képzelek el magamnak, amiben van egy asztal szemben az ablakkal, rajta a masinám, amivel éppen termelek, az ablak két szélén pedig 1-1 hangfal. Semmi több. Jó lenne minél kevesebb tárgyat tárolni magam körül.

Nos, ma az történt, hogy egy olyan eladó házat néztünk meg, amiben van néhány szoba… Az egyikben – melynek a kelet felé néző fala egy nagy ablak – feltűnt, hogy a falak egy része vékony ruhaanyaggal volt burkolva, illetve a két sarka le volt vágva. A tulajdonos azt mondta, hogy egy híres fotóművész lakott itt és ő épített be hangszórókat oda… Oppá?

Vannak időszakok, amikor azt érzem, hogy minden vágyam teljesül. Az utóbbi időben ez többszörösen így van, csak el kell ezt valahogy fogadnom. Persze lehet újat kívánni bátran, a Dzsinn mosolyog és teljesít mindent. Egyet nem szabad; félni. Van olyan mocsok ez a Dzsinn, hogy a félelmek tárgyát is létrehozza, megteremti neked ha elég erősen kívánod. A félelem pedig elég erős ahhoz, hogy hangos legyen és megvalósuljon. Aztán lehet nyafogni, hogy én nem ilyet lovat akartam. Pedig de. Jóccakát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *