Apple telefon – iPhone?

Nemrégiben vettem egy fehér Sony Ericcson M600i telefont, mert érdekesnek tűnt. Valójában az is, érintőképernyős UIQ3, nincs benne kamera meg a többi fölösleges csilivili, a legutóbbi firmware update óta még stabilnak is mondhatnám a működését. iSync support még a levesben, illetve a szokásos Symbian OS, minden nyűgével. Amúgy jó a maga nemében, vagyis elviselhetőnek lehetett mondani ma estig. De Steve Jobs és csapata megint elképesztő dolgot művelt!

Csináltak egy telefon méretű Mac-et, amin OSX fut, minden jóságával és szépségével, mindössze egy gomb van az egész készüléken (Home) az összes funkció többújjas érintéssel érhető el. Ha egy fotót – mert van hozzá 2 megapixel-es kamera is – vagy képet el akarsz forgatni, nem vacakolsz, két ujjaddal megfogod es elforgatod mint egy papírlapot az asztalon.

Van benne Wifi és Bluetooth 2.0 is természetesen. Ez kellett. Most szedje össze magát a sok fatökű Symbian és PocketPC huszár! Hírtelen 5 év lemaradásban vannak, legalább… Lásd OSX és Windows…

Gratulálok a srácoknak és a főnöknek is, így kell csinálni, az 1997-ben csőd szélén álló vállalat a világ legjobb és leginnovatívabb cégévé vált!

Apple iPhone

dsc_0184.jpg

dsc_0199.jpg

iphone_back.png

One thought on “Apple telefon – iPhone?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *