Effektíve kész vagyunk

Nos, végre egy olyan projekt, ami után érdemes koccintani!

Ezt meg is tesszük szombaton, – Rachy, veled majd távolról koccintunk – megérdemeltük, Rachy és Werdy remek munkát végzett, jó volt végre megint úgy melózni, ahogy mondjuk a többiekkel két-három evvel ezelőtt. A jó munkához nem – csak – pénz kell! Ha nincs meg a plusz, megnézheted mit kapsz a pénzedért… Nekünk most megvolt, megvan, reszkessetek! :)

7 thoughts on “Effektíve kész vagyunk”

  1. Nem autópálya, csak egy jó kis rendszer, amiben van mobil telefonos kliens, GPS eszköz meg kiváló szerver oldali admin felület. A post különben arról szólt, hogy van amikor JÓ együtt dolgozni, akkor megy is a meló, meg van amikor nem jó…

  2. A megfelelo emberekkel egy hasznos es szukseges dolgon dolgozni mindig jo, foleg ha meg is fizetik. :) Hat akkor gratulalok. Es esetleg ez az eszkoz nem lesz vmikor publikus? Csak mert felcsizgaztal :)

  3. Ahhaa… hat ha “privatba” (ha gondolod mailba vagy ahogy tetszik :) ) amit jonak latsz meselhecc rola, en ilyen dolgokhoz nem feltetlenul ertek, de minden erdekel, es meg csak jo dolgokat lattam a “kezeid” kozul kijonni, ezert vagyok kivancsi. :)

    UI: esetleg a google mapos address bookos widget dolgon nem gondolkoztal meg hogy realizalod? :)

  4. Ok, küldök infót e-mail-en.

    A Widget-re most nem nagyon lesz időm, jövő héttől megint aktívan melózok – egy új helyen – az elején dupla energiát kell ráfordítani, hogy gyorsan megismerjem a céget és az embereket… De majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében, vagyunk páran szerencsére a csapatban, előfordulhat, hogy valakinek van rá szabad kapacitása :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *