Itt készült…

Mivel úgy adódott, hogy végre van pár hét/hónap nyugalom munka ügyben, nekiálltam technikai, dokumentációs és ügyviteli oldalon is megvalósítani egy újabb ötletemet.

Az “ITTKÉSZÜLT.HU” néven anyakönyvezett, most induló bolthálózatunkról van szó, mely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy településenként, illetve régiónként kizárólagosan az adott településeken gyártott termékeket értékesíti. Ehhez induláskor egy webshop-hálózatot építünk ki, majd azon helyeken, ahol a forgalom engedi, valódi boltokat is nyitunk. Reményeink és terveink szerint az első boltot sajátunkként nyitjuk meg Budakeszin.

A technikai hátteret WordPress és OpenCart multi-site szolgáltatja, egy bérelt szerveren, saját üzemeltetésben. A WP adja az egyes boltok frontend-jét, hírekkel, hirdetésekkel, információkkal, az OC pedig a webshop felületet és folyamatokat. Ezekhez már megszültük az első színvilágot és logót, de a tesztüzem végeztével alakulhat, hátha addigra valamelyik profi ismerősöm is elkészül az ígért dolgokkal… :)

Itt készült - termékek ellenőrizhető forrásból

A nehezebb az ügyviteli rész, ott minden szükséges dokumentumot elő akarunk állítani, ami a Boltvezetőinknek könnyítheti meg a munkáját. Szerződés minták, átadás-átvételi jegyzőkönyvek, kalkulációs táblák, névjegyek, stb. Ezen túl szeretnénk megállapodni egy könyvelési szolgáltatást nyújtó partnerrel is, aki ezt a terhet is leveheti a Boltvezetők válláról. Az ember akkor tud komoly, minőségi munkát végezni, ha a valódi tevékenységére koncentrálhat.

Amit még kihívásnak gondolok, az a Boltvezetők megtalálása. Olyan embereket keresünk, akik tudnak írni és olvasni, ráadásul van üzleti vénájuk is és képesek emberekkel kommunikálni.

Link: http://ittkeszult.hu

Update: Sajnos a projekt teljes érdektelenségbe fordult, úgy tűnik senkinek nem volt kedve dolgozni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *