jDownloader – letöltés, mindenhonnan

Manapság a Torrent mellett az ilyen-olyan forrásból származó, nagy méretű anyagok terítésére a rapidshare.com, a data.hu és a többi file-megosztó szerverek terjednek.

jdownloaderEzeken is megtalálhatók a 0day warez cuccok, filmek, zenék és játékok, minden ami illegális. Megkockáztatom, hogy a rajtuk tárolt anyagok jelentős része ezen kategóriákba esik, de ez legyen az ő és a feltöltők gondja.

Ha nagyüzemben szeretnénk hozzájutni ezekhez az anyagokhoz, akkor előbb-utóbb kiderül, hogy egyesével letöltögetni a darabolt file-okat, majd összefűzni és kicsomagolni elég időrabló dolog. Ekkor jön segítségünkre a jDonwloader – melyet e “szükség” teremtett – és megoldja az összes problémánkat, beleértve a premium-nélküli várakozási idők kezelését is.

jDownloader screenshot Mac OSX

JDownloader is open source, platform independent and written completely in Java. It simplifies downloading files from One-Click-Hosters like Rapidshare.com or Megaupload.com – not only for users with a premium account but also for users who don’t pay. It offers downloading in multiple paralell streams, captcha recognition, automatical file extraction and much more. Of course, JDownloader is absolutely free of charge. Additionally, many “link encryption” sites are supported – so you just paste the “encrypted” links and JD does the rest. JDownloader can import CCF, RSDF and the new DLC files.

A jDownloader többplatformos program, azaz használható Windows, Linux és Mac operációs rendszereken egyaránt – ezen túl bármely más rendszeren is fut, melyen van működő Java 1.5 vagy újabb virtuális gép. A program számtalan file-megosztó protokollját ismeri, így a felhasználó feladata mindössze annyi, hogy a linkeket bemásolja, megadja hozzá a kicsomagoláshoz szükséges jelszót és vár türelemmel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *