Pókeresdi – onlájnilag

Tegnap gondoltam egyet és kipróbáltam az online pókerezést. Élményre nem olyan mint egy igazi, emberekkel és asztalnál játszott csata, de nagyon gyorsan rá lehet szokni. Főleg mert a legbutább és leggyorsabb játékot választottam, a Texas Hold’em nevű félkarú rablót – aminek kb. 20 perc alatt előzetes ismeretek nélkül rájöttem a technikájára, gondoltam ha részeg kávbojok tudták játszani, józanul nekem is menni fog. :)

A számtalan rendszer közül a FullTilt Poker-re esett a választás, amelynek a kliense egy nagyon jól megcsinált program, sőt natív OSX verziót is találhatsz a site-on.

Azért az igazi-pénzes játékkal csak óvatosan, ahhoz már kell egy jó nagy adag szerencse és komoly játéktapasztalat is. Nálam – gondolom nem a nagy játéktapasztalat miatt :) – az első napi nyeremény kb. 1000 dollár, amit ma reggel sikerült feltornázni 2000-re – persze mindezt zsetonokkal, kizárólag az játék élvezete miatt. Ha sikerül 10.000 dolcsit összenyernem – állítólag ez csak 100-ból 5-10 embernek sikerül a statisztikák alapján – rövid idő alatt, lehet hogy megpróbálom valódi pénzzel is a szerencsémet… :)

pokerparty.jpg

6 thoughts on “Pókeresdi – onlájnilag”

  1. Igen egyetertek, de a widget-nek nem sok ertelme, kivetelesen egy nagyon jol megirt programot csinaltak… Ja mar elhagytam a 4000 dolcsit… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *