Software / Letöltés

Néhány szoftver ízelítőnek abból a rengetegből, amiket az évek során én csináltam, terveztem, vagy éppen csak portoltam…

Midnight Commander, konzolos file-kezelő (Mac OS X port)
A Linux rendszereken megszokott, kétpaneles file manager Mac portja, universal binary, 10.4+, megy Terminal-ban, illetve SSH-n keresztül is használható.
Links, konzolos web böngésző (Mac OS X port)
Mac Terminal-ban futtatható, karakteres WEB böngésző program.
Simple Video Converter (Mac OS X widget)
Egyszerű videó konverter, mely az asztali DivX lejátszók által fogyasztható formátumba teszi a QuickTime (mov), Flash (flv), vagy MPeG formátumú anyagokat.
LSDictionary, többnyelvű szótár (Mac OS X widget és Amiga)
A kilencvenes évek közepén készült a népszerű Amigás alkalmazás ugyanazen a néven. A Mac-es verzió Dashboard widget formájában került kialakításra.
Quick Locale Translator, lokalizációs file fordító program (böngésző, AJAX)
A JAVA technológiában és környezetben használatos “.properties” file-ok többnyelvűre alakítására, fordítására alkalmas felület. ExtJS AJAX nyelven készült, böngésző szükséges a futtatásához.
feedMART, RSS alapú publikációs rendszer (böngésző, AJAX)
A feedMART elsősorban bloggerek számára készült, de mindenképpen olyan emberek számára, akik nap mint nap a gépük előtt ülve szinte folyamatosan az Interneten lógnak és elmondható róluk, hogy szinte mindig van eladó holmijuk és ezzel párhuzamosan folyamatosan vennének is tárgyakat. Számukra egy rendkívül egyszerű “bolhapiac” megoldást nyújt a feedMART, hiszen mindössze a blogjukban kell létrehozniuk egy kategóriát, majd ebbe a kategóriába tenni a hirdetéseiket. ExtJS AJAX nyelven készült, böngésző szükséges a futtatásához.
ExtTranslator, Web alapú szövegfordító (böngésző, AJAX)
A Google Translator API-ját használó szövegfordító alkalmazás. ExtJS AJAX nyelven készült, böngésző szükséges a futtatásához.
ExtAlf, AJAX felület Alfresco-hoz (böngésző, AJAX)
Az Alfresco dokumentum kezelő alkalmazáshoz készült, újrafelhasználó elemeket, modulokat tartalmazó AJAX felület.ExtJS AJAX nyelven készült, böngésző szükséges a futtatásához.
Alfresco – magyar nyelvű lokalizáció (properties, localization)
Az Alfresco dokumentum kezelő alkalmazáshoz készült magyarítás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *