Takáts Eszter – Rövidtáv

Valahogy kikopott alólam a Bori Love Band zenéje, mocsok módon az új lemezüket (2 és 2b) már meg se vettem – pedig a többit mindig igyekeztem már a megjelenés napján beszerezni… Brusi zenéje továbbra is briliáns, tele van ötletekkel de a kettes lemezekből nekem nagyon hiányzik valami, anélkül pedig egyelőre a nemszeretem kategóriába került.

Helyette mostanában Takáts Eszter hangjában gyönyörködöm, illetve a 2007-es Rövidtáv című lemezének minden porcikájában. Ezt a lemezt kötelező eredetiben a gyűjteménybe tenni, mert minden benne van, amit a fentiekből hiányolhattam, vagy hiányolhat bárki. Hallatszik rajta, hogy csak úgy jön belőle aminek jönnie kell, nem akadozik, nem próbálkozik, ezek a dalok készen vannak.

Meg úgy érzem, hogy Eszter is készen van, a hangja – főleg ha jó vason és jó hangerőn fülelsz bele – mindent tud, ami miatt nem lehet megunni. Az külön élmény, hogy a lány nem csak énekel, hanem szöveget ír és zenét is szerez, ahogy hallható, nem is akárhogyan. Legyen kedves hozzánk, és tartsa meg ezen jó szokását, lehetőleg jó sokáig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *