Új stratégia

Tegnaptól csak a négyasztalos stratégiával játszok, az eddigi eredmény – kb. 6 kör után, melyek közül csak 1 volt veszteséges – háromezer dollárnyi tiszta zseton (12000$ -> 15000$). Egy ilyen kör kb. fél óráig tart – ennél több időt nem szabad rászánni, mert onnantól stagnáló állapot várható -, az első kieső asztalon 5-8 leosztás van. A második kieső asztalon ennek a duplája az általános.

Az eddigi tapasztalatok szerint a négy asztalból egyen biztosan jó lesz a lapjárás (ez fogja a profit jelentős részét termelni) és egyen biztos rossz (ez fog kiesni). Érdemes figyelni, hogy a stagnáló – ahol nagyjából az induló tőke a középérték, ahhoz képest van 20-30% fel-le – asztalnál ne töltsünk túl sok időt, mert előbb utóbb átmegy kieső asztalba.

Ebben a stratégiában az intuíció jelentősége csekély, egyszerűen csak az esélyes lapokkal kell foglalkozni és csak esélyes leosztásokra kell hívni. Pontosabban a bot-ban először csak a “Call” funkciót fogom implementálni, a “Raise” nem befolyásolja jelentősen az eredményt, illetve nagyobb a kockázata, mint az általa elérhető plusz profit.

Ezek természetesen nem matematikailag, vagy más elméleti módon védhető állítások, egyszerű megfigyelések részemről, amiket az implementációhoz teszek…

fulltilt-15843.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *